ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & -5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & -5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και στα νησιά εντός 2-5ημερών. Ο χρόνος παράδοσης στην ΚΥΠΡΟ είναι 3-7 εργάσιμες μέρες.

Τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 10€.

(*Εξαιρεση: 
Για Παραγγελιες κάτω των 10€ τα έξοδα αποστολής είναι 4€.)

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας αλλα και σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών όπως νησιά, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας μας,το  dotfashion.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης, παρ όλα αυτά οι πελάτες ενημερώνονται πάντοτε για την όποια καθυστέρηση.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από  Δευτέρα έως Πέμπτη επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται  Παρασκευή,Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται την Δευτέρα.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση»  ή αφαίρεση απο το καλάθι και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Εάν για κάποιο λόγο γίνει ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας   που δεν επιθυμείτε τελικά την ίδια στιγμή της ηλεκτρονικής διαδικασίας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του [email protected] κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.Αν ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ έχει ήδη αποσταλλει από την εταιρία
μας η χρέωση είναι 5€. 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!