ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & -5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & -5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

ΑΛΛΑΓΕΣ

*Ο πελάτης έχει διαβάσει,κατανοήσει και συμφωνήσει με τους όρους πριν προχωρήσει σε αγορά

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή το dotfashion.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δηλώσετε την επιθυμία σας προς αλλαγή στο [email protected] σε χρονικό διάστημα 7 ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που επιθυμείτε.Η αλλαγή γίνεται εύκολα χέρι με χέρι στον κουριερ (ανταλλαγή) όταν σας παραδώσει το νέο δέμα.(Εκτός εξαιρέσεων όπου πρώτα μας αποστέλλετε το προιόν πίσω και ύστερα σας αποστέλλεται το προιον αλλαγής). Τα έξοδα αυτής της διαδικασίας είναι 3€ τα οποια θα αναγράφονται στο νέο δεμα που θα παραλάβετε. 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του,  ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ 5€ που αφορούν στην διαχείριση της παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας απο την εταιρια μας (ποσό το οποίο δεν χρεώνεται ο πελατης κατά την παράδοση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα γινει υπαναχώρηση).

*ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση παρά ΜΟΝΟ αλλαγή με άλλο προϊόν.
Η επιστροφή προιοντων πραγματοποιειται μονο με την ταχυδρομικη εταιρια που σας παρέδωσε το προιόν εντός 7 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Αν αποστείλετε το δέμα με διαφορετική ταχυδρομική εταιρία απο αυτη που το παραλάβατε η επιστροφή δεν θα γινεται δεκτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.
Η αλλαγή/επιστροφή γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία. Αν επιστραφεί ένα προιον χωρις να ενημερωθει η εταιρία πρώτα δεν θα γίνεται δεκτό. 

*ΔΕΝ γίνονται αλλαγές/επιστροφες σε μαγιώ για λογους υγιεινής.

*Δεν γίνεται αλλαγή σε προιόντα της κατηγορίας Προσφορές με προιόντα της κατηγορίας New In.

*ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε αγορες που πραγματοποιούνται σε περίοδο Black Friday,Cyber Monday.

*ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε κοσμήματα για λογους υγιεινής.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.
Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Αν διαπιστωθεί οτι το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρθεί η εταιρία θα κινείται αναλογως.Οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.ΕΑΝ το επιστρεφόμενο προιον δεν έχει το καρτελάκι του πανω και δεν υπάρχει η απόδειξη που το συνοδεύει δεν θα πραγματοποιείται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. 

Σε παραγγελιες που έχουν εξοφληθεί με κάρτα το ποσο θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο στην κάρτα σας.Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιησει παραγγελία με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται με κατάθεση σε τράπεζα. Σε αυτή την περιπτωση η μεταφορά πραγματοποιείται από την εταιρία μας από τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αν δηλωθει διαφορετική τράπεζα για την επιστροφή του ποσου απο τον πελάτη το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.dotfashion.gr).
 Για την διαδικασία αλλαγών - επιστροφών επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected]

(*Τα έξοδα αλλαγης σχετικα με την Κύπρο είναι 10€.)

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση»  ή αφαίρεση απο το καλάθι και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Εάν για κάποιο λόγο γίνει ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας   που δεν επιθυμείτε τελικά την ίδια στιγμή της ηλεκτρονικής διαδικασίας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του [email protected] κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.Αν ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ έχει ήδη αποσταλλει από την εταιρία
μας η χρέωση είναι 5€. 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!